4 λόγοι, για να προτιμήσετε το Tablet Menu

έναντι του παραδοσιακού καταλόγου, για την επιχείριση σας.

Κόστος

Ένας καλός παραδοσιακός κατάλογος, που αντιπροσωπεύει το στάτους της επιχείρησής σας, έχει ένα σημαντικό κόστος, το οποίο ισχύει -για τους περισσοτέρους- κάθε νέα σεζόν, ή γενικά, κάθε φορά που θα ανανεώσετε τις τιμές ή τα πιάτα σας.
Το Tablet Menu, κοστίζει το ίδιο και λιγότερο με ένα χάρτινο παραδοσιακό, αλλά το πληρώνετε μία φορά, και το χρησιμοποιείτε για αρκετά χρόνια. Δεν χρειάζεται κάθε νέα σεζόν να αγοράζετε καινούργια tablet και νέες εφαρμογές. Η αλλαγές στις τιμές και στα πιάτα σας, γίνονται άμεσα, στην υπάρχουσα εφαρμογή.
Με λίγα λόγια, η επένδυση στο Tablet Menu, έχει γρήγορη απόσβεση, αφού η αγορά και επανασχεδιασμός νέου καταλόγου, θα αργήσει να έρθει.

Ευκολία Χρήσης

Η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε, είτε έχει επαφή με τέτοιου είδους προϊόντα, είτε όχι.
Η μόνη διαφορά, είναι πως εδώ, οι εικόνες μπορούν να μεγαλώνουν, οι γλώσσα αλλάζει και βλέπεις άμεσα και τον τελικό λογαριασμό, πριν καν παραγγείλεις, κάτι που θα εκτιμήσουν όλοι οι πελάτες σας.

Μείωση Χρόνου Εξυπηρέτησης

Με το Tablet Menu, μειώνετε σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών σας, επειδή πλέον δεν χρειάζεται να καλούν το προσωπικό σας, όσες φορές θα χρειάζονταν με τον παλιό σας κατάλογο.
Ο πελάτης μπορεί να έχει μια πλήρη περιγραφή των πιάτων σας, να συνοδεύει τη φωτογραφία της εφαρμογής. Μπορεί να γνωρίζει πόσο κοστίζει η παραγγελία του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προσθαφαιρεί ό,τι θέλει και να βλέπει αυτόματα, το σύνολο της παραγγελίας να διαφοροποιείται.
Έτσι, σε μικρότερο χρόνο, οι πελάτες σας, έχουν ολοκληρωμένη άποψη του τι θα παραγγείλουν και μόνο τότε, μπορεί να επέμβει το προσωπικό σας.

Το "Tablet Menu" είναι μια εφαρμογή (app) Android, που αντικαθιστά τον έντυπο κατάλογο σας, με σύγχρονους, ηλεκτρονικούς καταλόγους σε tablet, που είναι εύκολα ανανεώσιμοι και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ιδανικό για:

android restaurant menu

Eστιατόρια/Tαβέρνες

android cafe menu

Cafe

android fast food menu

Snack Bar/Fast Food

...και λοιπές επιχειρήσεις εστίασης, όπως pizza, creperie κλπ.